Bridge to Liberation_02.jpg
Bridge to Liberation_01.jpg

Bridge to Liberation Experience

Meeslepende AV-experience ter herdenking van 70 jaar Operatie Market Garden. Rode draad vormen de ervaringen van een elfjarig meisje tijdens de laatste maanden van de oorlog. Ze kijkt tevens terug als vrouw van 81. 

Bekijk hier de registratie van de Bridge to Liberation Experience door Omroep Gelderland. Met optredens van DJ Isis, Douwe Bob, Tania Kross, Eric Vloeimans, Dotan en Gers Pardoel met het Gelders Orkest.

Scenario AV-lijn
Duinzand
In opdracht van
Gemeente Arnhem
Opvoering
19 september 2014, John Frostbrug, Arnhem

"Dit was een heel mooie belevenis, je voelde de emoties en kracht in de films. Het was bijzonder om mee te maken dat zoiets zoveel mensen stil kan krijgen." - bezoeker

 


Duinzand museale projecten

Duinzand is een bureau voor concept, samenstelling en ontwerp van tentoonstellingen en museale AV. We werken sterk vanuit de inhoud. Die vertalen we samen met de opdrachtgever naar tentoonstellingen waarin verhaal en beleving voorop staan.

Contact

Tentoonstellingsbureau Amsterdam / Duinzand museale projecten / Jan Luijkenstraat 46 / 1071 CR Amsterdam /
020-4700345 / 06-54315548
info@duinzand.nl / LinkedIn / Facebook

Diensten

Concept, onderzoek en verhaallijn tentoonstellingen / samenstelling en tekst tentoonstellingen / vormgeving tentoonstellingen / scenario, regie en productie AV / turn-key oplevering van totale projecten